Published On: Soare, Mar 25th, 2012

Depistati in trafic sub influenta alcoolului

Share This
Tags

Sambata, la ora 1.10, politisti de la Biroul Rutier l-au depistat in trafic pe Z.A. (29 de ani), din Braila, in timp ce conducea autoturismul, pe strada Scolilor, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,60 mg/l alcool pur in aerul expirat, si a fost condus la spital unde i-au fost recoltate doua probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.

In cauza s-a intocmit dosar penal.

In aceeasi zi, la orele 23.26, politisti de la Serviciului Rutier l-au depistat in trafic, pe D.E.584 la intersectia cu Soseaua de centura, pe T.R. (38 de ani), din satul Varsatura, comuna Chiscani, in timp ce conducea autoutilitara, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Politistii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea 0,57 mg/l alcool pur in aerul expirat, si a fost condus la spital unde i-au recoltate doua probe de sange in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.

Acestuia i s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, avand o imbibatie alcoolica peste limita legala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-