Published On: mar, Mar 27th, 2012

Curs gratuit de italiana in San Remo

Share This
Tags

Deoarece Klera are grija de clientii sai, v-a pregatit o noua surpriza. Una din scolile partenere ofera in aceasta vara un curs gratuit de o saptamana in San Remo. Puteti astfel sa va bucurati de noi cunostinte de italiana in cadrul celor 4 ore zilnice dedicate studiului si sa folositi timpul ramas pentru a explora strazile, magazinele sau plajele locului.

Parte a Rivierei italiene, San Remo se gaseste la 55 de km de Nisa si cuprinde o varietate de evenimente artistice, culturale, sportive si sociale. Populatiei de 60000 de locuitori i se adauga valurile de turisti interesati sa afle cat mai multe despre aceasta ”Città della Pace” .

In vederea alegerii castigatorului, Klera propune un concurs de scrisori de intentie. Astfel, pune-ti la incercare condeiul si convinge-ne de ce tu esti cel sau cea care merita sa se bucure de o saptamana cu vacanta si studiu al limbii italiene in aceasta vara.

Elaboreaza un text si trimite-l via e-mail la contact@klera.ro pana pe data de 31 aprilie 2012. Iar pe 7 aprilie 2012 vei afla cine este castigatorul concursului.

Data limita pentru trimiterea srisorilor de intentie este: 31 aprilie2012

Comentarii

comentariu

About the Author

-