Published On: vin, Mar 16th, 2012

Curs de Jurnalism de stiinta la Tirana

Share This
Tags

Albanian Media Institute, cu sprijinul Fundatiei Robert Bosch, organizeaza un curs de Jurnalism de stiinta, destinat jurnalistilor din Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Kosovo, Macedonia, R.

Moldova, Muntenegru, Romania, Serbia, Slovenia, Ungaria. Cursul are o durata decinci zile si se va desfasura la Tirana la sfarsitul lunii aprilie – inceputul lunii mai. Limba de lucru este engleza.

Pornind de la constatarea ca subiectele stiintifice sunt insuficient prezente sau superficial tratate in media sud-est europeana, cursul se concentreaza asupra problemelor pe care le presupune relatarea unor teme de mare interes pentru marele public (schimbarile climatice, incalzirea globala sau revolutia tehnologica). Sunt invitati sa se inscrie jurnalisti care lucreaza la publicatii specializate sau care scriu despre stiinta in presa scrisa, online sau audiovizuala.

Din Romania va participa un singur jurnalist. Cheltuielile de transport si cazare sunt acoperite de organizatori. Data limita pentru inscriere este: 19 martie 2012

Comentarii

comentariu

About the Author

-