Published On: joi, Mar 15th, 2012

Curatenie de primavara in Braila

Share This
Tags

Primaria Braila, organizeaza si in aceasta primavara, pe langa activitatile curente de salubrizare, o ampla actiune de curatenie generala de primavara a municipiului. Desfasurarea acestei actiuni are ca scop asigurarea unei stari de salubritate corespunzatoare a municipiului care sa duca la asigurarea pentru cetatenii municipiului a unui mediu de viata sanatos si o imbunatatire a microclimatului urban.

In acest sens se vor realiza diverse lucrari specifice anotimpului de primavara cum ar fi: taieri de corectie a arborilor de pe aliniamentele stradale, curatirea zonelor verzi si a arborilor din jurul imobilelor de locuit, spalarea mecanica a principalelor artere de circulatie, colectarea, transportul si depozitarea deseurilor vegetale si solide,  identificarea arborilor de pe aliniamentele stradale in vederea efectuarii taierilor de corectie necesare;

Se va realiza curatenia curtilor, zonelor verzi din jurul blocurilor si efectuarea taierilor de corectie a arborilor, strangerea in gramezi a deseurilor vegetale, plantari de arbori. La desfasurarea acestei activitati vor participa societatile RWE, Brai-Cata si Eco si reprezentatii Asociatiilor de Proprietari din municipiu. Salubrizarea si igienizarea cartierelor se va realiza cu ajutorul proprietarilor de la blocuri, lucratorilor Seroplant si cei ai societatilor de salubrizare.

Gunoiul rezultat in urma acestei actiuni va fi ridicat incepand cu data de 19 martie 2012, de catre operatorul de salubritate arondat fiecarei zone.

Dupa actiunea de salubrizare a spatiilor verzi, Primaria Municipiului Braila in parteneriat cu specialiștii Seroplant va planta arbori, arbști, garduri vii. De asemenea, se va semana gazon in curtile aflate in fata blocurilor sau in spatiile interioare ale acestora , insa facem apel ca intretinerea ulterioara sa se realizeze de proprietari sau reprezentantii asociatiilor de proprietari.

Programul de salubrizare Primavara 2012 se declanseaza incepand cu data de 15 martie si se desfasoara in 3 etape, astfel:

Etapa I

In aceasta etapa se desfasoara actiuni de toaletare, curatenie si plantare la Asociatiile de Proprietari din cartierele Viziru I, Viziru II, Viziru III, Radu Negru, Calarasi IV si Ansamblul Buzaului.

Etapa II

In aceasta etapa se desfasoara activitati de toaletare, curatenie si plantare la Asociatiile de Proprietari din cartierele Obor, Hipodrom, Tineretului, Ghioceilor, Rosiori, Strada Dorobanti.

Etapa III

In aceasta etapa se desfasoara activitati de toaletare, curatenie si plantare la Asociatiile de Proprietari din ansamblurile Garii, Vidin si Islaz.

Aceasta actiune se desfasoara sub coordonarea lucratorilor din cadrul Serviciului Seroplant Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-