Published On: Soare, Mar 11th, 2012

Cristian Rizea amenintat de un membru PDL Spania

Share This
Tags

Deputatul Cristian Rizea a fost amenintat cu moartea de catre Daniel Ionita, membru PDL Spania – organizatia Castellon, varul deputatului PDL, William Branza, in cadrul conferintei “Sanse egale pentru o Europa unita” ce are loc la Madrid.

Organizatorii deja binecunoscutelor întâlniri PDL din Diaspora, puse sub emblema conferintei “Sanse egale pentru o Europa unita”, au fost atat de deranjati de prezenta presedintelui PSD Diaspora, Cristian Rizea, singurul reprezentant al opozitiei, încât au recurs la violenta, ceva de necrezut ca ar putea sa se intample in secolul 21 intr-o capitala europeana, in timpul unei dezbateri!

„In timp ce a luat cuvantul la conferinta la care participa, total neadecvat temei intalnirii, Daniel Ionita a mentionat cum ca eu am dezvaluit public acum un an de zile la o emisiune TV, ca el si varul lui au desfasurat afaceri ilegale cu Posta Romana din Castellon. Impins probabil de niste nervi greu de controlat, a urmarit exact momentul când am ramas singur (lucru usor de observat pe camerele de supraveghere ale hotelului unde a avut loc conferinta), Daniel Ionita, impreuna cu inca un individ, m-a agresat verbal, apoi m-a impins si brutalizat, ca mai apoi sa ma ameninte cu moartea daca mai mentionez vreodata de afacerile lor (ale sale si ale varului William Branza) in mod public.

Constat ca lupta politica a ajuns prea departe! Ghidati doar de disperarea de a mai ramane la guvernare, PDL-istii nu mai au discernamant si recurg la astfel de actiuni! Daniel Ionita este cunoscut pentru antecedente penale in Castellon si nu ma surprinde modul in care a actionat. Nu am raspuns la agresiunile acestui individ, pentru ca nu m-am coborat la nivelul lui. Doresc sa mai mentionez faptul ca, in momentul in care a ajuns politia, agresorul a fugit de la fata locului.” a declarat deputatul Cristian Rizea, presedintele PSD Diaspora.

Comentarii

comentariu

About the Author

-