Published On: mar, Mar 20th, 2012

Concurs video pentru tinerii de pana in 29 de ani

Share This
Tags

International Labour Organizttion – ILO – a lansat un concurs video pentru tineri (18-29 de ani) pe tema locurilor de munca decente pentru tineri (Decent Work for Youth)! Prin acest concurs, ILO doreste sa arate lumii modul in care criza mondiala a locurilor de munca afecteaza viata tinerilor si comunitatile in care traiesc.

Trei castigatori vor fi invitati la Geneva (toate cheltuielile asigurate) pentru a participa si a-si prezenta videoclipurile la Forumul ILO privind ocuparea fortei de munca in randul tinerilor (Youth Employment Forum), care va avea loc intre 23-25 mai 2012.

Forumul va reuni peste 100 de tineri angajati in promovarea unui loc decent de munca pentru tineri. Acesta va oferi si o platforma pentru tineri pe care sa isi impartaseasca experientele si opiniile legate de situatia actuala pe piata fortei de munca, precum si pentru a discuta despre initiativele de succes care creeaza locuri de munca mai multe si mai bune pentru tineri. Data limita pentru trimiterea materialelor video este 10 aprilie 2012.

Comentarii

comentariu

banner-INF

About the Author

-