Published On: mar, Mar 20th, 2012

Concurs video pentru tinerii de pana in 29 de ani

Share This
Tags

International Labour Organizttion – ILO – a lansat un concurs video pentru tineri (18-29 de ani) pe tema locurilor de munca decente pentru tineri (Decent Work for Youth)! Prin acest concurs, ILO doreste sa arate lumii modul in care criza mondiala a locurilor de munca afecteaza viata tinerilor si comunitatile in care traiesc.

Trei castigatori vor fi invitati la Geneva (toate cheltuielile asigurate) pentru a participa si a-si prezenta videoclipurile la Forumul ILO privind ocuparea fortei de munca in randul tinerilor (Youth Employment Forum), care va avea loc intre 23-25 mai 2012.

Forumul va reuni peste 100 de tineri angajati in promovarea unui loc decent de munca pentru tineri. Acesta va oferi si o platforma pentru tineri pe care sa isi impartaseasca experientele si opiniile legate de situatia actuala pe piata fortei de munca, precum si pentru a discuta despre initiativele de succes care creeaza locuri de munca mai multe si mai bune pentru tineri. Data limita pentru trimiterea materialelor video este 10 aprilie 2012.

Comentarii

comentariu

About the Author

-