Published On: Soare, Mar 25th, 2012

CF Braila castiga in fata celor de la FC Snagov (FC Snagov – CF Braila 0-2)

Share This
Tags

Sambata, 24 martie, incepand cu orele 13.00, stadionul de la Ghemanesti a gazduit partida din etapa a 17-a din liga a doua, seria est, dintre FC Snagov si CF Braila.

In tur, FC Snagov se anunta una dintre posibile candidate la promovarea in prima liga, dar plecarea antrenorului, a mai multor jucatori, dar si ultimele doua jocuri in care echipa nu a luat niciun punct, spulbera orice vis al Ilfovenilor de a promova.

Echipa antrenata de Ion Viorel s-a impus pe terenul celor de la FC Snagov inca din minutul 6 cand Ion Gabriel deschide scorul pentru oaspeti cu un sut la coltul scurt din interiorul careului. Replica gazdelor a fost in minutul 17 cand Bucuroiu a reusit sa respinga de sub bara mingea trimisa de Beresoaie, dar nici oaspetii nu s-au lasat mai prejos, Ion Gabriel si Palimarul amenintand poarta Ilfovenilor in minutele 20 si 22. Minute intregi, meciul s-a desfasurat pe partea gazdelor, poarta acestora fiind amenintata de jucatorii lui Ion Viorel, Palimaru a reluat putin pe langa poarta in minutul 25 iar Bosoi nu a reusit sa aduca golul despirnderii, ratand din nu mai putin de 3 metri.

Minutul 44 a fost minutul brailenilor, Necoara marcand printr-un sut de la 7 metri lateral stanga, dupa un atac prelungit al Brailei, oaspetii intrand la cabile cu un avantaj de doua goluri.

In repriza a doua, gazdele au avut o posesie mai mare asupra balonului, dar nu au putut sa finalizeze nicio faza de atac, partida incheindu-se cu scorul de 2-0 in favoarea brailenilor.

Cu cele doua puncte castigate pe terenul celor de la FC Snagov, echipa antrenata de Ion Viorel ajunge pe locul 4, cu 29 de puncte, la egalitate cu Delta Tulcea si Sageata Navodari.

Comentarii

comentariu

About the Author

-