Published On: Soare, Mar 18th, 2012

Cercetati pentru violare de domiciliu si lovire sau alte violente

Share This
Tags

In seara zilei de 16 martie a.c., la orele 21.45, politistii Sectiei 3 de Politie Rurala Surdila Gaiseanca au fost sesizati, prin apelul 112, de S.C. (44 de ani), din comuna Ciresu, cu privire la faptul ca I.A., concubinul ei, a provocat scandal la domiciliu.

La fata locului s-a deplasat o echipa formata din politisti din cadrul Sectiei 3 de Politie Rurala Surdila Gaiseanca si Politiei orasului Faurei care, in urma primelor cercetari desfasurate, a constatat ca, in seara mentionata, in jurul orelor 21.30, I.A., fiind sub influenta bauturilor alcoolice, a lovit-o si alungat-o din locuinta comuna pe concubina sa, impreuna cu cei patru copii minori.

La un moment dat, la domiciliul celor doi au venit localnicii B.G. si T.M. care, afland de la cea alungata ce s-a intamplat, au patruns in imobil, dupa ce au fortat usa de acces care era inchisa, si l-au lovit pe I.A. cu pumnii si picioarele pe corp si de mai multe ori cu un polonic in zona capului, apoi, l-au  scos cu forta afara, continuand sa-l loveasca pana cand victima s-a dezechilibrat si a cazut.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de violare de domiciliu si lovire sau alte violente.

Comentarii

comentariu

About the Author

-