Published On: Soare, Mar 18th, 2012

Cercetati pentru infractiuni la regimul rutier

Share This
Tags

In noaptea de vineri spre sambata, la orele 2.40, politisti din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat in trafic pe M.A. (24 de ani), din municipiul Braila, in timp ce conducea autoturismul, pe Calea Calarasilor, la  intersectia cu strada Danubiului, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur in aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei si i s-a intocmit dosar penal, conform  Art.87, alin.1, din OUG 195/2002 (republicata).

In dimineata zilei de sambata, 17 martie a.c., la orele 10.30, politisti din cadrul Politiei orasului Ianca au depistat-o pe localnica S.D. (25 de ani), in timp ce conducea, pe strada Sarateni, din orasul Ianca, un autoturism inmatriculat in Braila.

Verificand actele masinii, politistii au constatat ca in certificatul de inmatriculare este trecuta o serie diferita de cea pe de sasiul autoturismului.

Masina in cauza a fost indisponibilizata la sediul Politiei Ianca si in cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si cu numar fals de inmatriculare, conform Art.85, alin.1 si 2, din OUG 195/2002 (republicata).

Tot sambata, la orele 17.00, politisti din cadrul Politiei orasului Insuratei l-au depistat pe localnicul D.F. (23 de ani), in timp ce conducea un motociclu ATV, pe strada Lacu Rezi, fara a detine permis de conducere.

In urma verificarilor, politistii au stabilit ca ATV-ul este proprietatea lui D.C. (71 de ani), localnic, si figureaza inmatriculat cu un numar diferit de cel aplicat pe vehicul.

In cauza a fost intocmit dosar penal, conform Art.85, alin.2, si Art.86, alin.1, din OUG 195/2002 (republicata). (conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu numarul de inmatriculare fals si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere)

In noaptea de sambata spre duminica, la orele 2.15, politisti din cadrul Serviciului Rutier l-au oprit in trafic pe M.M. (19 ani), din Braila, in timp ce conducea autoturismul proprietate personala, pe Soseaua Buzaului, aflandu-se sub influenta alcoolului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea in aerul expirat 0,52 mg/l alcool pur, si i-au fost recoltate probe biologice de sange.

Pe numele lui a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, avand o imbibatie alcoolica peste limita legala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-