Published On: joi, Mar 29th, 2012

Cercetati penal dupa ce aufurat 93 de saci cu ingrasamant

Share This
Tags

In dimineata zilei de 28 martie a.c., la orele 7.00, politisti din cadrul Sectiei 4 de Politie Rurala Ianca au fost sesizati, prin plangere, de catre M.C., din comuna Sutesti, cu privire la faptul ca, in noaptea de 27 spre 28 martie 2012, autori necunoscuti i-au sustras din curtea locuintei un numar de 93 de saci cu ingrasamant, avand 50 de kg, fiecare.

In urma primirii sesizarii, la fata locului s-a deplasat echipa operativa care a constatat ca autorii au patruns in respectiva curte, prin taierea gardului imprejmuitor din sarma, si au sustras sacii pe care i-au incarcat intr-un autoturism.

In urma activitatilor specifice efectuate de politistii din cadrul Sectiei 4 de Politie Rurala Ianca, cu sprijinul politistilor Sectiei 2 de Politie Rurala Chiscani, s-a stabilit ca principalii suspecti ai furtului sunt S.A. (33 de ani), din orasul Ianca, si M.M. (22 de ani), din satul Urleasca, comuna Traian, care au recunoscut fapta comisa.

Politistii au recuperat in totalitate prejudiciul, in valoare de 10.323 de lei, si, pe baza de ordonanta, i-au retinut pentru 24 de ore pe cei doi autori, pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat, iar fata de M.M. si pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, fara a poseda permis de conducere.

Astazi, acestia vor fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Faurei, cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-