Published On: mie, Mar 14th, 2012

Cadavrul din parcul Monument a fost identificat

Share This
Tags

Marti, 13 martie, la orele 11.45, B.N. (46 de ani), din Braila, a sesizat la Politie, apeland 112, faptul ca, in timp ce se plimba prin Parcul Monument, din municipiu, la o distanta de circa 100 metri de stadionul de atletism, a gasit un barbat decedat.

Echipa operativa constituita in cauza, impreuna cu medicul legist, au examinat cadavrul, constatandu-se ca nu prezinta urme vizibile de violenta, asupra  acestuia nefiind gasite niciun act de identitate, bunuri ori sume de bani, fapt pentru care, la acea data, nu a putut fi stabilita identitatea victimei.

Cadavrul a fost transportat la morga Serviciului Judetean de Medicina Legala Braila, in vederea efectuarii autopsiei si stabilirii cauzei decesului.

Verificarile si investigatiile efectuate de politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale-Compartimentul Violenta au stabilit ca barbatul decedat se numeste R.I. (79 de ani), domiciliat in municipiul Braila, fiind recunoscut de membrii familiei. S-a stabilit ca acesta a fost dat disparut de la domiciliu, deoarece, la data de 11.03.2012, in jurul orelor 5.20, acesta a plecat de acasa si nu s-a mai intors.

Comentarii

comentariu

About the Author

-