Published On: lun, Mar 5th, 2012

Brot, Dobre si Horjea chemate de Voina la nationala

Share This
Tags

In lotul largit al echipei nationale de handbal feminin, pentru dubla cu Serbia se afla si trei jucatoare de la HC Dunarea Braila. Extrema Adina Brot, interul Alina Horjea si portarul Gabriela Dobre sunt cele trei jucatoare ale clubului brailean care sunt convocate de Radu Voina si Ion Craciun pe 14 martie la Drobeta Turnu Severin, acolo unde se vor pregati vreme de o saptamâna.

Pregatirile in vederea calificarii la Olimpiada de la Londra, care va avea loc in Franta in perioada 25-27 mai, i-a facut pe cei doi antrenori ai echipei nationale sa largeasca lotul jucatoarelor, incercand astfel sa gaseasca formula perfecta pentru precalificari.

Un test pentru cele 22 jucatoare convocate il reprezinta dubla cu Serbia in urma acestor partide decizându-se care va fi castigatoarea grupei a II-a de calificare la Euro 2012.

In momentul de fata, HC Dunarea Braila se mandreste cu 6 jucatoare convocate la loturile nationale, pe langa cele trei mai aflandu-se Gabriela Perianu si Andreea Barbos care fac parte din echipa nationala de tineret, dar si Anastasia Lobach care pleaca pe 11 martie la Minsk, fiind convocata la nationala Belorusiei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-