Published On: mie, Mar 28th, 2012

Brailean disparut de la domiciliu

Share This
Tags

Ieri dimineata, la orele 9.30, la sediul I.P.J. Braila s-a prezentat o braileanca, de 44 de ani, care a sesizat disparitia de la domiciliu, din data de 26.03.2012, a fiului ei, Caplea Vasile Daniel, in varsta de 18 ani, din Braila.

Din cercetari a rezultat ca, la data de 26.03.2012, in jurul orelor 14.00, baiatul a plecat in mod voluntar de acasa si nu s-a mai intors.

Acesta are asupra lui cartea de identitate si telefonul mobil, nu sufera de afectiuni medicale cronice si nu a mai fost plecat de la domiciliu, fara stirea parintilor.

Semnalmente : inaltime 170 cm, constitutie atletica, fata ovala, par blond, ochi caprui, iar ca semn particular prezinta o cicatrice postoperatorie la incheietura piciorului stang.

Imbracaminte si incaltaminte la data plecarii de la domiciliu : bluza trening de culoare neagra, pantaloni tip blue jeans si adidasi albi.

In continuare, politistii Biroului Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale desfasoara activitati specifice pentru depistarea tanarului.

Cine poate da relatii despre prezenta acestuia in municipiul sau judetul nostru este rugat sa apeleze, gratuit, numarul pentru urgente 112, ori 0239/606.100, interior 20162, la Biroul Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-