Published On: joi, Mar 1st, 2012

Braila, ferita de inundatii

Share This
Tags

Autoritatile asigura locuitorii din municipiul si judetul Braila ca nu exista pericol de inundatii in perioada urmatoare. Potrivit sefului Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, la nivelul judetului Braila sunt asigurate digurile de protectie.

Cu toate ca in acest moment la Braila, coda Dunarii nu depaseste 400cm, acesta fiind in crestere din cauza topirii zapezilor din amonte, starea digurilor permite acestora sa faca fata chiar si unor cote istorice, ca cea din 2010, cand Dunarea a atins nivelul record de 713cm.

„Digurile sunt bune deocamdata, in sensul ca nu sunt infiltratii, iar coronamentul este in regula. Daca se va atinge iar cota istorica din 2010, speram sa facem fata cu brio cu aceste diguri. In acest sens, a avut loc o sedinta in cadrul Comandamentului pentru Situatii de Urgenta, in care ni s-au explicat de catre administratorul IMB masurile care au fost luate si pe care le vor lua in continuare pentru protejarea digurilor din Insula Mare” a declarat seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-