Published On: mie, Mar 14th, 2012

Braila ferita de inundatii

Share This
Tags

Raspunsul promt al autoritatilor si actiunea acestora atat in municipiu dar mai ales in judet unde cantitatile mari de zapada au acoperit casele oamenilor, face ca Braila sa fie ferita de inundatii,

Cu toate ca iarna grea prin care am trecut, a dat ceva batai de cap autoritatilor brailene, temperatura de afara a facut ca zapada sa nu se topeasca atat de repede, oamenii care au intampinat greutati, si care au avut in curti zapada si de 5 metri, fiind acum feriti de inundatii.

Presedintele Consiliului Judetean, Gheroghe Bunea Stancu, a declarat oficial ca nu exista cazuri de inundatii la noi in judet, vremea avand un aport important la acest lucru. “Nu avem cazuri de inundatii in judet pentru ca noi am luat masuri din timp, am carat zapada, am facut multe lucruri utile pentru cetateni. Ne-a ajutat si vremea ca nu a fost o trecere brusca de la frig la cald si eu cred ca nu putem sa spunem ca am trecut peste aceasta iarna pentru ca daca mergeti si acum o sa vedeti metrii pe verticala de zapada in unele zone, in special in cele care au fost afectate mai mult dar daca nu vom avea o crestere brusca a temperaturilor nu cred ca vom intampina probleme,” a declarat presedintele Consiliului Judetean Braila.

Interventia utilajelor de deszapezire, pe strazile judetului, au creat in schimb probleme in ceea ce priveste infrastructura soselelor, unele affectand direct asfaltul, de-a lungul drumurilor creandu-se mai multe gropi. “Acum am dat o nota la Guvern pentru drumuri. Poate ne da ceva bani pentru drumurile care cu siguranta au avut de suferit. A stat atata timp zapada pe ele si am mers cu atatea utilaje, si cand mergi cu utilajul mai ajunge si la asfalt si daca iei o plomba sigur ca o scoate,” a precizat Gheorghe Bunea Stancu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-