Published On: lun, Mar 26th, 2012

Au demarat lucrarile de apa si canalizare

Share This
Tags

*Peste 20 de strazi din Municipiu vor intra in procesul de plombare si al lucrarilor de apa si canalizare

Dupa ce administratia braileana s-a ocupat de o parte buna din strazile din Municipiu, pentru ca oamenii sa beneficieze de canalizare, mai ales in cartierele de case din oras, primarul Aurel Simionescu a demarat din nou proiectul ce consta in lucrari de apa si canalizare.

In decursul anului 2011, proiectul privind canalizarea si aductiunea de apa potabila, a fost finalizat si aprobat si pentru restul strazilor din cartierele brailene, dar pentru fiecare zona in parte au fost necesare lucrari separate de proiectare si realizare.

Primarul Aurel Simionescu a declarat recent ca pana la jumatatea lunii viitoare, pe 20 de strazi din municipiu vor fi noi santiere.

“Cei care gestioneaza aceasta activitate imi spun ca se lucreaza pe strazile Cavadia, Cocos, pictor Rizea si Theodor Aman. Dupa 29 martie, vor intra Barsei, Bicaz, Miron Costin, Arinului, iar in a doua jumatate a lunii aprilie Baraganu, Ecaterina Teodoroiu, Grigore Alexandrescu, plus Mircea Voda, Matei Basarab. }i incet-incet, dupa aceea, pe parcursul anului se vor deschide noi santiere. Eu stiu ca exista o mare neincredere, acuma ca sunt alegeri. Exista un proiect, exista tehnologii, exista soluitii pe care trebuie sa le respectam, si peste tot odata nu se va putea incepe pentru ca ar insemna fie sa blocam cu totul si cu totul o anumita zona, fie sa avem interventii care nu sunt in concordanta cu situatia din teren si cu conditiile tehnice respective. Adica, panta de la canalizare, presiunea de la apa, presiunea in conducte si altele.

Cu certitudine la mijlocul lui aprilie vor fi peste 20 de strazi pe care se va lucra in cartierele orasului pe aceasta dimensiune”, a declarat primarul Aurel Simionescu.

Totodata cei care gestioneaza lucrarile de plombare a gropilor, au precizat faptul ca numarul acestora a crescut, ajungand acum la 500.

Comentarii

comentariu

About the Author

-