Published On: mie, Mar 7th, 2012

Atentie soferi! Restrictii pe Calea Calarasilor

Share This
Tags

Din cauza lucrarilor de reabilitare care au loc in municipiu, autoritatile brailene s-au vazut nevoite sa puna restrictii de circulatie pe arterele principale ale orasului.

Incepand de vineri, 09 martie, vor fi aplicate restrictii pe Calea Calarasilor, pe tronsonul cuprins intre Strada Mihai Bravu si Bulevardul Dorobantilor.

Astfel, soferii trebuie sa ia la cunostinta faptul ca, circulatia autovechiculelor pe partea dreapta a strazii Calea Calarasilor, partea cu Piata Concordia, va fi blocata intre strazile Mihai Bravu si Tineretului. Autovehiculele care se deplaseaza dinspre intersectia cu Strada Mihai Bravu spre Tineretului vor circula pe un singur fir, pe partea stanga a strazii Calea Calarasilor, iar in intersectia cu Strada Tineretului vor fi obligate sa vireze la dreapta.

Circulatia autovehiculelor pe partea dreapta a strazii Calea Calarasilor intre Strada Tineretului si B-dul Dorobantilor va fi blocata iar pe partea stanga va fi sens unic pentru cei care circula in spre strada Tineretului.

Si intersectia de la Calea Calarasilor cu Bulevardul Dorobantilor intampina modificari, soferii care vor sa intre pe Dorobanti fiind obligati sa vireze la dreapta fara a mai intra in sensul giratoriu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-