Published On: joi, Mar 22nd, 2012

Arestat pentru ca a agresat un politist

Share This
Tags

In cauza privind ultrajul la politist comis de T.A. in varsta de 25 de ani, din orasul Ianca, asupra unui politist care se afla in exercitiul functiunii, provocandu-i leziuni care au necesitat 7-9 zile de ingrijiri medicale si mobilitatea a trei dinti incisivi superiori, Judecatoria Braila a admis propunerea Parchetului de pe langa Tribunalul Braila si a dispus arestarea preventiva a inculpatului, pe o perioada de 29 de zile, pentru comiterea infractiunii de ultraj.

Agresorul a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Braila.

Reamintim ca, in noaptea de sambata spre duminica, la ora 1.00, administratorul unei discoteci din localitatea Urleasca a reclamat la Politie ca un grup de tineri din orasul Ianca tulbura ordinea si linistea publica in incinta societatii.

Politisti de la Sectia 2 de Politie Rurala Chiscani s-au deplasat imediat in locul indicat si au identificat grupul de persoane. Trecand la legitimarea acestora, T.A. a devenit recalcitrant si l-a lovit pe unul dintre agentii de politie cu pumnul in zona fetei. Politistul a folosit spray-ul lacrimogen, dispersand grupul de tineri, care a urcat intr-un autoturism si a plecat spre orasul Ianca, localitate in care au fost opriti de politisti.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj, urmand a fi inaintat la Parchetul de pe langa Tribunalul Braila spre competenta solutionare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-