Published On: mie, Mar 7th, 2012

Actiuni de prevenire si combatere a comertului ilicit

Share This
Tags

Ieri, politisti de la Sectia 5 de Politie Rurala Viziru au actionat in comuna Tufesti pentru prevenirea si combaterea ilegalitatilor care se comit in domeniul producerii si comercializarii alcoolului si bauturilor alcoolice si pentru prevenirea comertului ilicit.

Politistii au verificat activitatea a 18 unitati de alimentatie publica, constatand 5 contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 2.500 lei, si au ridicat in vederea confiscarii mai multe produse alimentare, in valoare aproximativa de 340 lei, intrucat aveau teremenul de valabilitate expirat.

Tot ieri, politisti de la Biroul de Ordine Publica au actionat pe linia prevenirii si combaterii comertului ilicit, in pietele din municipiul nostru.

Pe timpul desfasurarii activitatilor specifice, au fost legitimate 14 persoane suspecte, au fost verificate 15 societati comerciale, 9 persoane fizice autorizate si 6 producatori particulari.

Politistii au constatat  6 contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 3.600 de lei, si au ridicat in vederea confiscarii, bunuri in valoare totala de 6.900 de lei, pentru care comerciantii nu detineau documente legale de provenienta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-