Published On: vin, Mar 9th, 2012

Actiune in targurile din Gemenele si Ramnicelu

Share This
Tags

In ziua de 8 martie a.c., intre orele 7.00-11.00, efective de politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor si Sectiei 1 de Politie Rurala Braila au actionat in targurile organizate saptamanal in comunele Ramnicelu si Gemenele, ocazie cu care au controlat 8 agenti economici si au constatat o infractiune, pentru care au intocmit dosar penal.

Exemplu:La orele 10.00 a fost depistata braileanca S.V. (42 de ani), care, in calitate de administrator al unei societati comerciale din Braila, comercializa produse contrafacute, anume, 5 perechi de pantaloni sport, avand sigla similara cu a unei marci inregistrate.

Bunurile, in valoare totala de 500 de lei, au fost ridicate in vederea confiscarii.

Cercetarile sunt desfasurate in continuare de catre ofiteri de investigare a fraudelor care au intocmit dosar penal, conform Art.90, alin.1, lit. „b”, din Legea 84/1998, privind marcile si indicatiile geografice (punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare si care il prejudiciaza pe titularul marcii inregistrate).v

Comentarii

comentariu

About the Author

-