Published On: sâm, Mar 3rd, 2012

A treia victorie consecutiva pentru brailence

Share This
Tags

HC Dunarea Braila- Univ. Neptun Constanta 39-29(18-18)

Dupa victoria de acasa in fata celor de la CSM Bacau si dupa spectacolul de la Plopeni impotriva celor de la CSM Ploiesti, HC Dunarea Braila mai bifeaza o victorie, si dupa castigul categoric in fata celor de la Universitatea Neptun Constanta, echipa urca un loc, aflandu-se acum pe 4.

Cu toate ca inceputul de meci a fost unul greu, in care cedai nervos indiferent daca erai suporter, jucator sau antrenor, fetele noastre si-au revenit, si dupa ce au fost conduse cu 4 goluri in minutul 10, acestea s-au repliat dupa time-out-ul cerut devreme de Ioan Baban si au intrat la vestiare cu un egal, scorul de la pauza fiind de 18-18.

Daca in prima repriza antrenorul principal al HC Dunarea a incercat toate posibilitatile pentru a reduce din handicap, schimband atat portarii cat si apararea, cea de-a doua repriza a fost una perfecta pentru gruparea de la Dunare, acestea avand avantaj pe tabela chiar si de 11 goluri.

Dupa aceasta victorie, brailencele le sufla in ceafa otelarelor, pe care le intalneste in deplasare in etapa viitoare, derby-ul fiind asteptat de toata lumea, cunoscandu-se prea bine rivalitatea dintre cele doua echipe.

Cele doua puncte castigate in aceasta etapa urca HC Dunarea Braila pe locul 4, cu un total de 23 de puncte si cu 16 meciuri jucate, mai avand restante doua intalniri, cu Baia Mare in deplasare si cu Deva acasa.

Dunarea Braila (39):

Portari: Dobre, Voicu

Marcatoare: Horjea 18 goluri, Eşanu 6, Brot 5, Yushchenko 3, Lobach 2, Constantinescu 2, Craciun 1, Barbos 1, Dragut 1

Aruncari de la 7m: 7 primite, 7 transformate

Eliminari: 3 x 2 min.

Rezultatele Etapei XVIII-a

HCM Baia Mare 26:24 CSM Ploiesti

SCM Craiova 33:25 CSM Cetate Deva

Comentarii

comentariu

About the Author

-