Published On: vin, Mar 9th, 2012

A. Simionescu:“Va fi deranj doua luni!”

Share This
Tags

Reluarea lucrarilor din municipiu dau batai de cap soferilor care incepand de astazi, timp de aproape trei luni, vor intampina noi restrictii in trafic. Primarul Aurel Simionescu a incercat sa gaseasca o solutie cat mai buna pentru a multumii atat soferii braileni cat si cetatenii care circula cu mijloacele de transport in comun.

“Am reluat dupa cum ati vazut o serie de lucrari pe proiectele pe care le avem si pe Calea Calarasilor si pe Dorobanti, vor re[ncepe si pe Calea Galati. Am avut ieri discutia [n legatura cu platoul, si voi aveam o discutie in legatura si cu Calea Calarasilor, maine voi vedea graficul de lucrari.

In ceea ce priveste restrictiile, va fi un deranj care va dura probabil doua luni, doua luni si jumatate [n aceasta perioada, dar trebuie sa cream conditii sa se lucreze. Am mers putin mai departe. Prima data discutia a fost sa se blocheze Calea Calarasilor de la Grivita spre Bariera, dar acum am hotarat sa mergem de la Mihai Bravu [n spre Bariera, ca sa ramana statia de autobuz de la Piata Concordiei si lumea sa poata sa-si desfasoara activitatea pentru ca altfel trebuia sa ne ducem cu statia pana pe undeva pe la Bariera, ceea ce ar fi fost neconvenabil pentru braileni,” a declarat primarul Aurel Simionescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-