Published On: joi, Mar 29th, 2012

“Ziua veteranilor unitatii”

Share This
Tags

Sambata, 31.03 a.c., incepand cu ora 10.00, Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila va sarbatori „Ziua Veteranilor Unitatii”.

Orice institutie are repere temporale si umane care ii marcheaza activitatea si care da forta urmasilor, iar pentru Jandarmeria Romana veteranii jandarmi sunt cei care, cu migala, rabdare si profesionalism, au pus cate o caramida la edificarea generatiei noastre.

Cinci veterani jandarmi vor fi primiti la sediul unitatii noastre, unde comanda inspectoratului va da citire mesajului transmis de inspectorul general al Jandarmeriei Romane.

Tot aici, se va prezenta un film care cuprinde aspecte atat din activitatile de pregatire ale jandarmilor braileni de astazi, cat si din misiunile executate, de-a lungul anului, in sprijinul cetatenilor, se vor inmana diplomelor jubiliare, acordate cu ocazia aniversarii a 162 de ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane (pe 03 Aprilie ).

Aceasta activitate se incadreaza in activitatile premergatoare “Zilei Jandarmeriei Romane”.

Incepand de miine, timp de patru zile, in intervalul orar 14.00-18.00, braileni pot vedea la standul Jandarmeriei Braila, instalat pe Platoul din fata Casei Tineretului, tinuta, tehnica si armamentul din dotarea jandarmilor (ex: veste si casti antiglont, armament de diferite calibre, autoturism din dotarea Grupei Antiteroriste).

Comentarii

comentariu

About the Author

-