Published On: mar, Mar 27th, 2012

“Karaoke star – Vedeta pentru o zi” a ajuns la cea de-a VII-a editie

Share This
Tags

*Astazi, 28 martie, ultima zi in care se mai fac inscrieri pentru concursul de karaoke

Concursul “Karaoke Star – Vedeta pentru o zi” organizat cu sprijinul Consiliului Judetean Braila, Primariei Braila, Centrului de Creatie, Scolii “Vespasian Lungu”, a Bibliotecii Judetene “Panait Istrati” si a Casei Municipale de Cultura Braila, a adunat de-a lungul anilor la Casa Tineretului sute de tineri dornici de a sustine un recital in fata intregului oras.

In acest sfarsit de saptamana, incepe cea de-a VII-a editie a concursului de interpretare muzica usoara “Karaoke Star – Vedeta pentru o zi”. Acesta se desfasoara timp de doua zile, pe 29 si 30 martie 2012, de la orele 18.00 pana la 21.30, la Casa Tineretului.

Concursul de tip Karaoke se desfasoara pe doua sectiuni, muzica populara si muzica usoara, varsta de participare fiind de minim 16 ani.

Inscrierile au loc la Scoala Populara de Arte “Vespasian Lungu”, str. Marasesti nr.1, pana miercuri la orele 15.00.

Concurentii vor interpreta piesele in acompaniamentul Formatiei “Orfeu”. Prima strofa va fi interpretata de formatie, iar cea de-a doua strofa de catre concurent, in acompaniamentul formatiei.

Organizatorii au pregatit premii atractive atat pentru concurenti, cat si pentru spectatori. Se vor castiga laptop-uri, LCD-uri, televizoare, camere foto, DVD-uri. In ultima seara de concurs, fiecare spectator va primi un talon care trebuie completat si introdus intr-o urna, 11 dintre ei urmand sa fie premiati. Pe parcursul celor doua zile de concurs telespectatorii pot suna la un numar de telefon înscris pe ecran, isi vor lasa datele de contact si vor primii astfel un numar de talon cu care vor putea participa la. Un număr de 12 telespectatori vor fi premiati, in ultima seara de concurs,  prin tragere la sorti.

Castigatorii editiilor anterioare, însemnând Marele Premiu si locul I de la ambele sectiuni nu se mai pot inscrie la concurs insa vor fi invitati sa sustina cate un recital in una din cele doua seri de concurs.

Comentarii

comentariu

About the Author

-