Published On: lun, Feb 6th, 2012

Zapada suspenda “traseul”

Share This
Tags

Avand in vedere conditiile meteo nefavorabile, judetul Braila fiind sub cod portocaliu de ninsori si viscol pana miercuri dimineata la orele 10.00, Prefectul Brailei, Dumitru Popa, a dispus suspendarea probei practice a examenului pentru dobandirea permisului de conducere cel putin pana vineri, 10 februarie.

Din cauza cantitatilor mari de zapada, circulatia se desfasoara cu dificultate pe arterele orasului, utilajele de deszapezire nefacand fata acestora, chiar si soferilor experimentati fiindu-le greu sa se deplaseze cu masinile personale.

In comunicatul de presa dat de Prefectura Braila se mai anunta faptul ca toti cei care trebuiau sa sustina “traseul” in vederea obtinerii permisului de conducere, vor fi reprogramati dupa data de 10 februarie.

“Avand in vedere conditiile meteo nefavorabile, prin Ordinul Prefectului nr. 66/06.02.2012 s-a dispus suspendarea probei practice a examenului pentru obtinerea permisului de conducere in perioada 06 – 10.02.2012.

Candidatii inscrisi vor fi reprogramati pentru examinarea la proba practica”, se arata in comunicatul de presa al Prefecturii Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-