Published On: joi, Feb 16th, 2012

Zapada din oras, mutata la periferie

Share This
Tags

Cresterea temperaturilor obliga autoritatile brailene sa urgenteze transportul zapezii din municipiu catre periferie pentru a nu se crea inundatii in special in cartierele de case. “O sa incercam sa caram cat mai mult din zapada din oras, in aceste trei zile, pentru ca de luni avem temperaturi pozitive si deja incepe sa se topeasca. Am avut si aseara (miercuri, 15 februarie) mai bine de 60 de utilaje pe strazile orasului”, a declarat primarul Aurel Simionescu.

Cu toate ca strazile principale din Municipiul Braila sunt la negru, cei care se ocupa de deszapeziri au intrat si in cartiere, dar se actioneaza cu dificultate deoarece strazile sunt foarte inguste si nu permit utilajelor mari sa intre, pe acolo intervenindu-se doar cu masini mici.

“Am incercat sa intram si in cartiere, in zonele in care se creeaza probleme de regula atunci cand ploua mai tare, sau cand se topeste mai multa zapada, este insa extreme de dificil mai ales pe strazile din Lacu Dulce, din Chercea, din Pisc, chiar si in Radu Negru pentru ca strazile sunt mai inguste. O sa facem tot posibilul sa scoatem zapada in intersectii si dupa aceea, noaptea, cand nu este circulatie, sa blocam si sa incarce cat mai mult din ceea ce se poate incarca. intrat si pe trotuare sa incercam sa deblocam orasul, si o sa vedem cum va evolua vremea ca si temperaturi”, a sustinut primarul Brailei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-