Published On: joi, Feb 23rd, 2012

Victorie pentru braileni! HC Dunarea Braila- CSM Bacau 2010 – 31-26 (18-12)

Share This
Tags

Dupa mai bine de doua saptamani in care fetele noastre au avut o pauza fortata, vremea nepermitand deplasarile, astazi, 23 februarie,  s-a disputant parida restanta dintre HC Dunarea Braila si CSM Bacau 2010.

HC Dunarea a obtinut o victorie de necontestat in fata unei echipe care desi s-a apropiat periculos la un moment dat, s-a inecat in propriile ratari, brailencele profitand de fiecare greseala a bacauancelor. Victoria in fata celor de la Bacau a fost una meritata, fetele antrenate de Ioan Baban si Cristi Preda fiind stapane pe situatie pe toata durata meciului. Dupa o prima repriza in care fiecare atac brailean s-a incheiat cu gol, iar tehnica de aparare a antrenorilor a dat roade, Dunarea Braila a intrat la vestiare cu un avantaj de 6 goluri, prima repriza incheindu-se cu scorul de 18-12.

In cea de-a doua repriza bacaoancele s-au repliat dar nu au putut nici macar sa egaleze echipa dunareana care a stapanit jocul pana la ultimul fluier.

Portarul Gabi Dobre a aparat fiecare minge care ameninta poarta, zadarnicind incercarea oaspetelor de a ne ajunge din urma, facand la un moment dat spectacol pentru braileni, fiind dornica sa inscrie chiar ea un gol care sa ajute echipa.

Tactica adoptata de antrenorul Ioan Baban a dat rezultate, strategia de aparare facand fata cu succes atacului, apararea avansata fiind una din tehnicile care au incurcat bacaoancele, scorul final  fiind de 31-26 pentru brailence.

,,A fost un meci de angajament, intreruperea de campionat ne-a scos din cadenta obisnuita. Am condus meciul de la un capat la altul si am castigat doua puncte. Am avut cateva absente in lot datorate si unor convocari la nationala de tineret. Astfel am dat posibilitatea si altor jucatoare sa evolueze,” a declarat Ioan Baban. Absentele echipei dunarene au fost atat Gabriela Perianu si Andreea Barbos, ambele fiind convocate la nationala de junioare, dar si Andreea Adespii care a absentat din motive medicale.

In aceste conditii, HC Dunarea Braila a mai acumulat doua puncte in clasament, totalizand 19, dar cu doua meciuri restante si ataca amenintator podiumul. Urmatorul meci al clubului Brailean are loc in deplasare , marti 28 februarie cu CSM Ploiesti.

HC Dunarea Braila (31)

Marcatori: Lobach 8, Horjea 7 (3 din 7m), Brot 6, Iancu 5, Craciun 2, Dragut 1, Constantinescu 1, Yushchenko 1

Eliminari: 2 x 2 min.

Aruncari de la 7m: 4-transformate 4.

CSM Bacau 2010 (26)

Marcatori: Chereches 5, Simion 5, Shutska 5, Busuioceanu 4, Krumova 4, Amoagdei 2, Toma 1.

Eliminari: 4 x 2 min.

Aruncari de la 7m: 5 –transformate 2

Comentarii

comentariu

About the Author

-