Published On: mar, Feb 7th, 2012

Vacanta fortata pentru elevi

Share This
Tags

Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului a anuntat, inca de ieri ca potrivit situatiei inregistrate pana la ora 10.00, in 12 judete si in municipiul Bucuresti cursurile au fost suspendate integral.

Astfel, pe langa cele 11 judete si municipiul Bucuresti unde activitatea a fost suspendata printr-un ordin emis luni de ministrul Educatiei, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta din Giurgiu a decis suspendarea cursurilor in unitatile de invatamant.

De asemenea, in noua judete activitatea unitatilor de invatamant se desfasoara in mod normal, nefiind afectata de temperaturile scazute, iar in alte noua judete se inregistreaza maximum 10 unitati de invatamant in care nu se sustin cursuri.

La nivelul Judetului Braila cat si a Municipiului, toate cursurile de invatamant preuniversitar au fost suspendate atat ieri cat si astazi, acesta putand fi prelungit daca situatia vremii nu se va imbunatatii.

“Avand in vedere conditiile meteo nefavorabile, conform Ordinului Ministrului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului nr.3205/6.02.2012, in perioada 7 – 8 februarie 2012, se suspenda cursurile de invatamant preuniversitar din judetul Braila, inclusiv din municipiu,” se arata intr-un comunicat de presa de la Prefectura Braila.

Meteorologii au prelungit codul portocaliu de ninsori si viscol pentru opt judete din sud-estul tarii pana miercuri, cand va intra in vigoare codul galben de ger in aproape toata tara, pana duminica.

Codul galben de ger va intra in vigoare de miercuri si pana duminica, la ora 10.00, in toata tara, temperaturile minime ajungand pana la -25 de grade.

Comentarii

comentariu

About the Author

-