Published On: Soare, Feb 26th, 2012

USL Braila – pasi siguri catre alegeri

Share This
Tags

Alianta USL Braila face pasi importanti spre alegerile locale, cele doua mari partide, respectiv PSD si PNL au avut prima conferinta de presa pe acest an, in care au facut publice dorintele de a castiga cat mai multe UAT-uri.

La conferinta de presa de vineri, au fost prezenti co-presedintii USL respectiv Gheorghe Bunea Stancu si Catalin Boboc, dar si membri ai organizatiilor PSD, Mihai Tudose si Ion Rodaru dar si PNL, Alexandru Danaila si Vasile Varga.

Pana in acest moment, cele doua partide mari din USL au aceeasi tinta, ambii co-presedinti declarand faptul ca exista ceva probleme pentru a respecta graficul trimis de la centru, deoarece din cauza zapezii nu vor putea termina sondajele la timp.

“Obligatia noastra este ca, pana pe 15 martie, sa definitivam cantitativ, dar si nominal listele cu candidatii USL. Este greu de atins aceasta data, nu cred ca vom reusi pana atunci. Vom cere celor de la centru sa ne mai pasuiasca un pic, deoarece trebuie sa terminam sondajele. Decizia finala o vom lua in urma sondajelor. Eu zic ca ele vor fi gata in maxim o luna de zile. Vrem sa facem o lista care sa nu comporte discutii si foarte multe nemultumiri,” a declarat Gheorghe Bunea Stancu.

Strategia celor de la USL Braila este de a merge pe liste comune si de a castiga impreuna cat mai multe Unitati Adminsitrativ Teritoriale, poate chiar de a depasi procentul national.

“Am discutat cu o parte din comune, am stabilit cateva lucruri concrete in ceea ce priveste fiecare comuna in parte, urmand ca decizia finala sa o luam in urma sondajelor. Nu avem probleme in cadrul USL la Braila, nu avem nimic de impartit, incercam sa pastram media procentului national de 58-60%, eventual sa o si depasim. Asa cum arata astazi intentia de vot a populatiei, suntem castigatori in majoritatea UAT-urilor,” a precizat Gheorghe Bunea Stancu.

Totodata, co-presedintele USL din partea PNL a declarat faptul ca va sustine fiecare organizatie pentru a nu intampina probleme in interiorul partidului.

“Vrem sa gasim reprezentarea cea mai buna pentru ca la final, cand tragem linie, sa reusim sa castigam toate UAT-urile si o majoritate absolut confortabila in CJ si CLM. Stam, analizam, discutam cu fiecare in parte, facem sondaje si facem tot posibilul sa mergem cap-coada pe liste comune, pentru a da acel semnal de forta, pentru ca USL sa castige alegerile la modul cel mai serios. In acelasi timp, cautam si solutia sa sustinem oamenii nostri din fiecare organizatie, sa ii tinem aproape de partid. Se stie ca vor avea oarecare nemultumiri si cautam sa gasim sa compensam aceasta situatie, astfel incat acei care nu vor ajunge sa candideze sa nu plece la alte partide,” a declarat Catalin Boboc.

Discutiile continua in cadrul Aliantei USL Braila, pentru a nu intampina probleme la alegeri, acestia vrand sa tina populatia informata, organizand conferinte de presa o data la doua saptamani.

Comentarii

comentariu

About the Author

-