Published On: mar, Feb 7th, 2012

Uscatoarele blocurilor, o noua tinta pentru infractorii minori

Share This
Tags

In noaptea de 5 spre 6 februarie, la orele 3.00, un echipaj de politisti din cadrul Biroului Ordine Publica i-a prins in flagrant pe R.A. (15 ani) si G.M. (15 ani), ambii din Braila, care au patruns, prin efractie, in uscatorul de la etajul 7 al blocului A2 bis, situat pe Bulevardul Independentei, si au sustras mai multe bunuri metalice.

Cei doi au fost prinsi de politisti in interiorul uscatorului, avand asupra lor bunurile sustrase si un levier metalic folosit la fortarea usilor de acces.

Cercetarile au fost preluate de judiciaristi de la Biroul de Investigatii Criminale, care au stabilit ca la comiterea faptei au mai participat T.D. (16 ani) si R.N. (13 ani), ambii braileni.

De asemenea, s-a mai stabilit ca, in aceeasi noapte, cei patru au patruns in uscatorul situat intre etajele 4 si 5 ale aceluiasi bloc si au sustras 4 perechi de incaltaminte si mai multe borcane care contineau compot si gem.

Prejudiciul total cauzat este de 2.000 de lei.

In cauza sunt continuate cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat si pentru stabilirea intregii activitati infractionale a celor patru.

Comentarii

comentariu

About the Author

-