Published On: mar, Feb 21st, 2012

Un nou meci de pregatire pentru elevii lui Viorel Ion

Share This
Tags

Dupa cum bine se stie, startul returului editiei de campionat 2011-2012 s-a amanat cu o saptamana, lucru ce-l incanta pe antrenorul Viorel Ion. Din cauza conditiilor nefavorabile, echipa CF Braila nu s-a putut pregatii cum trebuie pentru returul de campionat, majoritatea meciurilor de pregatire fiind anulate.

“Pentru noi, aceasta amanare este benefica, din cauza ninsorilor cazute am anulat cateva meciuri amicale si avem acum posibilitatea sa recuperam o parte din terenul pierdut. Sunt multumit si de modul in care reactioneaza jucatorii la programul de pregatire”, a precizat Viorel Ion.

In aceasta saptamana, echipa CF Braila, disputa doua partide de pregatire, unul dintre meciurile amicale avand loc maine, 22 februarie, la orele 14.00, pe terenul Chimia, unde echipa braileana intalneste Dunarea Galati. Cel de-al doilea meci amical va fi sambata dimineata pe acelasi teren dar inca nu se stie adversara, echipa braileana asteptand sosirea celor de la Politehnica Galati sau Dunarea Calarasi, ambele din Liga a III-a.

Comentarii

comentariu

About the Author

-