Published On: mie, Feb 15th, 2012

Tiriac isi vrea banii de la Patriciu

Share This
Tags

Grupul Tiriac Auto, condus de omul de afaceri Ion Tiriac, a solicitat intrarea in insolventa a Mic.ro, al carui proprietar este Dinu Patriciu. Motivul solicitarii este o datorie neachitata de peste cinci milioane de lei. Astfel, Grupul Tiriac Auto se alatura celorlalte firme care incearca sa-si recupereze banii investiti in afacerea bacanilor demarata de Dinu Patriciu in 2010.

Primul termen de judecata a fost stabilit pentru saptamâna viitoare la Tribunalul Bucuresti.

Potrivit unei intelegeri, din luna mai a anului trecut, intre firmele coordonate de Tiriac si Patriciu, Mic.ro urma sa preia de la  Tiriac Auto 500 de utilitare Mercedes-Benz Sprinter pentru deschiderea unor magazine de proximitate mobile.

Dupa ce  au fost livrate aproximativ 300 de utilitare, contractul a fost reziliat, iar in prezent cele doua parti au ajuns in instanta ca urmare a unei datorii de circa 1,2 milioane de euro.

“Debitul este compus din contravaloarea intretinerii si reparatiilor lunare ale utilitarelor Mercedes, contravaloarea anvelopelor de iarna montate pe aceste utilitare, penalitati de intârziere si penalitati contractuale. Prima factura neachitata dateaza din luna iulie 2011. Debitul acumulat de Mic.ro este de peste 5 milioane de lei”, a declarat Adrian Ghergulescu, partener al firmei de avocatura Serban & Asociatii, care reprezinta grupul Tiriac in acest dosar.

Comentarii

comentariu

About the Author

-