Published On: mar, Feb 28th, 2012

Temisan si Josan, respinsi de la Eurovision!

Share This
Tags

Aurelian Temisan si Catalin Josan, respinsi in prima etapa a preselectiei la Eurovision!

Oficialii TVR au desigilat ieri plicurile depuse de compozitorii care si-au inscris piesele in concurs cu intentia de a reprezenta Romania la Eurovision 2012.

Din pacate, melodiile interpretate de Aurelian Temisan, Catalin Josan si alte nume mari din lumea muzicala romaneasca au fost respinse inca din prima etapa a preselectiei.

“S-au desfacut plicurile pentru a vedea daca s-a respectat regulamentul. Pe noi, in aceasta etapa, nu ne-au interesat care sunt compozitorii sau cine canta melodia propusa. Nu a respectat regulamentul, face parte din cele 45 de piese respinse. Noi n-am ascultat melodiile, ci le-am masurat sa vedem daca se incadreaza in trei minute. Maine (astazi – n.r.) e jurizarea pentru partea artistica. Cine nu a respectat regulamentul deocamdata e afara”, a declarat Dan Manoliu, seful delegatiei Romaniei la Eurovision.

Dan Manoliu a precizat ca unii artisti respinsi au sansa sa revina in competitie daca motivul descalificarii tine de documentatie. “Pentru ca au fost foarte multi care n-au fost atenti si n-au completat corect sau au omis unele rubrici ale formularului de inscriere, le vom da o sansa ca pana maine (astazi – n.r.) dimineata, la ora 09.00, sa-si completeze din nou aceste formulare ca sa nu-i eliminam definitiv”, a adaugat Dan Manoliu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-