Published On: joi, Feb 16th, 2012

Tadici, spectator in urmatoarele patru etape

Share This
Tags

Dupa circul facut de Gheorghe Tadici la meciul dintre HC Zalau si HC Dunarea Braila, Federatia Romana de Handbal a penalizat comportamentul de “maidan” al antrenorului zalauancelor.

In ultima sedinta a Comisiei de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Handbal, au fost analizate evenimentele neplacute de la meciul din etapa a XIII-a dintre HC Zalau si HC Dunarea Braila, care a durat mai bine de 60 de minute din cauza intreruperilor facute de antrenorul Gheorghe Tadici, dar unde fetele noastre au luptat si au plecat invingatoare, scorul final fiind de 24-25 pentru echipa antrenata de Ioan Baban si Cristi Preda.

In urma analizei facute de cei de la FRH s-a decis suspendarea pe o perioada de patru etape a antrenorului echipei HC Zalau, Gheorghe Tadici, incepand chiar cu etapa care are loc maine, unde echipa zalauana primeste acasa gruparea CSM Ploiesti. Totodata, fostul selectioner al echipei nationale a primit si o amenda in valoare de 1000 de lei, care conform datelor furnizate de site-ul oficial al FRH-ului trebuie platita pana pe 24 februarie.

Reamintim ca la acea partida, fostul selectioner al Romaniei s-a agitat pe banca tehnica si a facut presiune asupra arbitrilor, intrerupand meciul, dar nereusind sa-si mobilizeze echipa pentru a castiga marele derby, declarand la final ca arbitrii au fost cei care au influentat rezultatul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-