Published On: vin, Feb 17th, 2012

Tadici, vrem handbal nu circ!

Share This
Tags

Circul facut de antrenorul de la HC Zalau la meciul din etapa a 13-a a Ligii Nationale de Handbal Feminin contra echipei Brailene, a fost analizat de catre Comisia de Disciplina a FRH, antrenorul fiind suspendat pentru patru etape.

Astazi, 17 februarie 2012, au fost facute publice rapoartele celor doi arbitri care au participat la derby-ul dintre HC Zalau si HC Dunarea Braila, dar si raportul observatorului de joc Viorel Dobre, acestea scotand in evidenta vocabularul de maidan a lui Gheorghe Tadici, amenintarile la adresa arbitrilor dar si comportamentul grosolan al acestuia.

Raport suplimetar al arbitrilor

”Subsemnatii Danulet Marius si Iordache Mihnea, arbitrii delegati pentru a arbitra la jocul din cadrul Ligii Nationale de Handbal Feminin dintre HC Zalau si HC Dunarea Braila programat sa se desfasoare in data de 01.02.2012 ora 17:00 in localitatea Zalau, va aducem la cunostinta urmatoarele:

- in a doua repriza, Tadici Gheorghe a fost sanctionat cu eliminare temporara pentru a doua patrundere in terenul de joc.

- dupa fluierul de final al meciului, ne-am deplasat spre masa oficiala pentru a semna raportul de joc, Tadici Gheorghe s-a pus in fata noastra, mi-a smuls mingea de joc din mana si a inceput sa ne jigneasca si sa ne aduca injurii (BA, NESIMTITILOR! ATI VENIT SA MA FURATI PE MINE? JIGODII CE SUNTETI! FIR-ATI AI DRACU DE NENOROCITI!), am trecut pe langa el si a simulat ca ma loveste cu mingea. Am continuat drumul spre masa oficiala, a venit dupa noi si a inceput iarasi sa ne jigneasca si sa ne aduca injurii. (V-A TRIMIS FEDERATIA SA MA FURATI? FIR-ATI AI DRACU DE HOTI! VENITI CU OBSERVATOR, FIR-ATI AI DRACU SA FITI TOTI! F..U-VA-N GURA SA VA F.T!) dupa care m-a apucat de brat, bruscandu-ma violent. Dupa ce m-a bruscat, in cateva secunde am fost inconjurati de spectatori, toate aceste gesturi si cuvinte ale lui Gheorghe Tadici au incitat publicul spectator aflat in acea zona. Am ramas putin timp langa masa oficiala pentru ca nu am mai putut parasi acea zona pana cand nu au venit langa noi cativa politisti. Am fost condusi de catre politie pana la vestiarul arbitrilor.

- dupa ce am intrat in vestiarul arbitrilor, Tadici Gheorghe a continuat sa ne aduca injurii si sa se manifeste vehement. (F..U-TI DUMNEZEII MA-TII! F..U-TE-N GURA! JIGODII CE SUNTETI! FIR-ATI AI DRACU DE NESIMTITI! ATI ARBITRAT LA COMANDA! TE-AU TRIMIS AIA DE LA OLTCHIM SA MA ARANJEZI! TU NU O SA MAI FLUIERI NICIODATA! O SA AM EU GRIJA! DU-TE IN P…A MA-TII!) In tot acest timp, domnul observator Dobre Viorel a incercat sa-l linisteasca si sa-l calmeze, ba chiar s-a pus intre noi si Tadici Gheorghe, pentru ca a dat impresia ca ar vrea sa ne loveasca. Tadici Gheorghe a parasit vestiarul.

- dupa aproximativ 20 de minute Tadici Gheorghe a intrat iarasi in vestiarul arbitrilor continuandu-si protestele si injuriile la adresa noastra. (TU BA, NU AI CE CAUTA IN ARBITRAJ! ESTI INCOMPATIBIL CA LUCREZI LA OLTCHIM! TE-AU TRIMIS AIA DE LA OLTCHIM LA COMANDA! BA, LA COMANDA VENITI CU OBSERVATOR SA MA FURATI PE MINE! VOI NU AVETI CE CAUTA LA LIGA NATIONALA! V-AU PROMOVAT AIA SA MA ARANJATI PE MINE! BA, JIGODIE, CAND ANTRENAM EU TU ERAI IN P..A LA TAC-TU! NU STITI CE INSEAMNA HANDBAL!) Si de aceasta data domnul observator a intervenit pentru a-l calma pe Gheorghe Tadici.

Arbitrii: Danulet Marius, Iordache Mihnea”

Raportul suplimentar al observatorului de joc

”Subsemnatul Dobre Viorel, delegat observator la jocul din cadrul Ligii Nationale de Handbal Feminin dintre HC Zalau si HC Dunarea Braila programat sa se desfasoare in data de 01.02.2012, ora 17.00, in localitatea Zalau, va aduc la cunostinta urmatoarele:

- In prima repriza la o decizie a arbitrilor impotriva formatiei HC Zalau, domnul profesor Tadici Gheorghe a intrat in teren si a mers la arbitrul Iordache Mihnea protestand. In urma acestei faze domnul profesor a fost sanctionat cu avertisment. Pe parcursul jocului domnul Tadici a mai protestat la deciziile arbitrilor, mai mult sau mai putin justificat

- In repriza a doua, domnul Tadici a fost sanctionat cu eliminare temporara, tot pentru patrunderea in spatiul de joc si proteste la adresa arbitrilor. Jocul fiind intrerupt pana la punerea in aplicare a sanctiunii dictate impotriva dansului. In urma unei aruncari de la 7 metri dictata impotriva formatiei HC Zalau, domnul profesor a patruns din nou in teren sarind si gesticuland la adresa arbitrilor. Acestia nu au observat, fiind nevoit sa intervin de la masa cu fluier si sa le aduc la cunostinta cele intamplate. Jocul a continuat cu executarea aruncarii de la 7 metri, fara a fi luata nici o decizie disciplinara impotriva domnului profesor Tadici.

- Dupa incheierea jocului domnul profesor Tadici Gheorghe a intrat in teren, protestand vehement la cei doi arbitri, Danulet Marius si Mihnea Iordache. In timp ce arbitri se aflau la masa oficiala pentru a semna raportul de joc domnul profesor l-a prins de umar pe Mihnea Iordache bruscandu-l si adresandu-i cuvinte nu tocmai ortodoxe (FIR-ATI AI DRACU DE HOTI! VENITI CU OBSERVATOR, FIR-ATI AI DRACU SA FITI TOTI! F..U-VA-N GURA SA VA F.T! V-A TRIMIS FEDERATIA SA MA FURATI?!). In acelasi moment spectatorii aflati in jurul mesei oficiale au patruns pe terenul de joc, fiind nevoie de interventia fortelor de ordine pentru ca cei doi arbitri sa se poata indrepta spre vestiar. Arbitri au parasit incinta terenului de joc insotiti de mine, doi ofiteri ai fortelor de ordine si domnul profesor Tadici, care si-a asumat raspunderea pentru ca cei doi arbitri sa ajunga la vestiar in siguranta. Am incercat oprirea patrunderii domnului profesor in vestiarul arbitrilor, fara succes. Am evitat un incident cu domnul Tadici, lasandu-l sa patrunda in cabina pentru a discuta cu arbitrii. L-am ascultat politicos, fara a interveni in discutia purtata cu cei doi colegi arbitri. Domnul profesor in loc sa aiba o atitudine civilizata a continuat cu injurii si amenintari la adresa celor doi arbitri (ATI ARBITRAT LA COMANDA! TE-AU TRIMIS AIA DE LA OLTCHIM SA MA ARANJEZI?! JIGODII CE SUNTETI! FIR-ATI AI DRACU DE NESIMTITI! TU NU O SA MAI FLUIERI NICIODATA! O SA AM EU GRIJA! DU-TE IN P…A MA-TII! F..U-TI DUMNEZEII MA-TII! F..U-TE-N GURA!) eu am incercat sa il calmez pe domnul Tadici, iar in momentul in care a dat impresia ca va deveni violent m-am asezat intre dansul si baieti, in acest moment domnul profesor parasind vestiarul.

- Dupa aproximativ 15-20 de minute domnul profesor Tadici Gheorghe a intrat din nou in vestiar, de aceasta data vorbind pe un ton civilizat, dand impresia la inceputul conversatiei ca s-a calmat. Insa spre sfarsitul discutiei a reluat acuzatiile, jignirile, amenintarile si injuraturile la adresa celor doi arbitri (TU NU AI CE CAUTA IN ARBITRAJ. BA! BA, ESTI INCOMPATIBIL CA LUCREZI LA OLTCHIM! TE-AU TRIMIS AIA DE LA OLTCHIM LA COMANDA! LA COMANDA VENITI, BA, CU OBSERVATOR SA MA FURATI PE MINE! BA, VOI NU AVETI CE CAUTA LA LIGA NATIONALA! V-AU PROMOVAT AIA SA MA ARANJATI PE MINE! BA, JIGODIE, CAND ANTRENAM EU TU ERAI IN P..A LA TAC-TU! NU STITI CE INSEAMNA HANDBAL!). Am incercat sa il calmez, iesind impreuna din vestiar. Continuand dialogul in holul salii, domnul profesor s-a calmat. La plecare de la sala eu cu domnul profesor ne-am luat la revedere civilizat si am parasit sala sporturilor impreuna cu cei doi arbitri fara alte incidente. Inspector FRH: Dobre Viorel”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-