Published On: mar, Feb 28th, 2012

Sulfina Barbu vrea scuze de la Becali

Share This
Tags

Fostul ministru al Muncii, Sulfina Barbu, a declarat ca Gigi Becali ar trebui sa-si ceara scuze pentru ca a jignit doi lideri importanti ai PDL, Cristian Preda si Toader Paleologu, acesta nefiind un mod de colaborare cu PDL.

“Cred ca Becali ar trebui sa-si ceara scuze pentru declaratiile facute la adresa unor lideri importanti ai PDL. Eu, ca membru PDL, colega cu Cristi Preda si Toader Paleologu, am simtit un mare disconfort cand am vazut cum isi permite sa-mi jigneasca colegii. Eu cred ca fiecare dintre noi are locul sau in politica, iar cei care ne judeca sunt doar cetatenii si nimeni altcineva”, a declarat, pentru Mediafax deputatul PDL.

“Ii reamintesc lui Becali, care declara ca vrea sa colaboreze cu PDL, ca tocmai a jignit un membru din BPN si un europarlamentar important al partidului. Nu asa se colaboreaza cu PDL”, a sustinut deputatul PDL.

Presedintele PNG George Becali a declarat, sambata, ca membrii PDL care au spus ca PNG si PP-DD n-ar trebui sa fie parte dintr-o viitoare miscare populara “sunt oameni care nu au facut nimic nici in viata, nici in politica”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-