Published On: mie, Feb 8th, 2012

Soseaua– dig Braila – Galati, la negru

Share This
Tags

Viscolul din ultimele zile si cantitatile mari de zapada au blocat mai multe drumuri judetene si nationale printre care si soseaua-dig care face legatura intre Galati si Braila.

Azi, de dimineata a fost redeschisa circulatia pe DN22B dintre cele doua orase, dar deplasarea se face inca cu dificultate, viteza maxima limitata fiind de 60km/h iar autovehiculele care depasesc 3,5 tone au in continuare restrictii de circulatie pe dig.

Numerosi braileni care lucreaza sau invata in orasul vecin au ramas blocati dar si galatenii care se aflau in Braila au fost nevoiti sa ramana aici, prefectul Brailei redeschizand drumul dintre cele doua orase doar intre orele 07-22, politistii respectand ordinele si permitand plecarea din Galati doar a celor care locuiau in Cartierele Siret sau Dimitrie Cantemir.

Pana sa fie adusa la negru, pe soseaua-dig care leaga Braila de Galati se circula in convoi, utilajul de deszapezire si cel de politie fiind antemergator pentru intreg sirul de masini.

Inca de ieri DN22B a fost curatat la negru, iar zonele unde se aflau fuioare de zapada care puteau duce la troienire au fost nivelate pentru evitarea oricarui pericol, astfel circulatia pe soseua-dig se face in conditii de iarna lucru ce-i multumeste pe locuitorii ambelor orase care fac naveta zilnic.

Comentarii

comentariu

About the Author

-