Published On: mar, Feb 28th, 2012

Si-a injunghiat concubina

Share This
Tags

Ofiterul de serviciu din cadrul I.P.J. Braila a fost sesizat telefonic ieri, la orele 7.00, de catre personalul medical de la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, cu privire la faptul ca, in seara zilei de 26.02.2012, la aceasta unitate medicala a fost adusa cu ambulanta braileanca N.A. (27 de ani), care prezenta, in zona hemitoracelui stang, un traumatism prin injunghiere. Aceasta a declarat la internare ca nu a fost victima niciunei agresiuni, ci ca s-a autoaccidentat, cazand de la propria inaltime.

Tanara a fost supusa unei interventii chirurgicale, ramanand internata in Sectia A.T.I. a spitalului.

In baza celor sesizate, s-a constituit echipa operativa formata din judiciaristi din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si Serviciului Criminalistic care, sub directa coordonare a procurorului criminalist, a efectuat cercetari in cauza, stabilind urmatoarele:

In seara zilei de 26.02.2012, in jurul orelor 20.30, in timp ce se afla la domiciliul sau, impreuna cu concubinul ei, M.A. (29 de ani), din Braila, si copilul ei, in varsta de 8 ani, pe fondul unei discutii contradictorii, N.A. a fost lovita de concubin cu un cutit in hemitoracele stang, dupa care acesta s-a deplasat la locuinta unui vecin pe care l-a rugat sa anunte Serviciul de Ambulanta.

Victima a fost examinata medico-legal, constatandu-se ca a suferit leziuni care s-au produs prin lovire activa cu un corp dur de tip intepator-taietor si care au pus in primejdie viata victimei, necesitand pentru vindecare un numar de 18-20 zile de ingrijiri medicale, in cazul unei evolutii fara complicatii.

Fata de agresor, procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Braila au dispus retinerea, pe o durata de 24 de ore, pentru comiterea infractiunii de tentativa la omor, fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-