Published On: lun, Feb 27th, 2012

Schimbari la Braicar in urma grevei spontane

Share This
Tags

In urma grevei spontane a celor de la Braicar, de pe 21 februarie, conducerea a organizat o sedinta in care incercat sa gaseasca solutii cat mai bune pentru rezolvarea problemelor. Astfel, acestia au hotarat ca incepand de la 1 martie sa reintroduca sistemul cu taxatoare pentru ca cetatenii sa poata sa-si achizitioneze biletul chiar de la taxatoarea care se afla in respectivul mijloc de transport. Initial conducerea a hotarat ca acest mod de taxare sa se faca mai intai pe traseul autobuzului numarul 5 iar daca totul va merge bine si vor creste incasarile sa se extinda si pe celelalte trasee.

Consiliul de Administratie al Braicar a intervenit si asupra problemelor din garajul societatii, achizitionand mai multe piese de schimb, dar si schimband traseul unor autobuze, suplimentand liniile 21 si 22, dar si pe celelate mai ales in orele de varf. Totodata Consiliul de administratie al Braicar a hotarat eliberarea din functie a Simonei Nicoara, seful serviciului exploatarea, aceasta functie fiind acum ocupata de unul dintre sindicalisti,  acesta fiind si inginer sef de parc auto.

Conducerea Braicar mai are in vizor si achizitionarea a inca 10 autobuze care probabil vor intra pe traseu incepand cu luna aprilie.

In cadrul sedintei de maine a CLM, se va face o informare publica privind gradul de indeplinire a indicatorilor de performanta ai serviciului de transport public local de calatori prestat de S.C. „BRAICAR” SA si a indicatorilor de performanta raportati conform O.U.G. nr.79/2008, pentru anul 2011, precum si gradul de indeplinire a indicatorilor de performanta ai serviciului de transport public local de calatori prestat de operatorii traseelor secundare, pentru anul 2011.

Comentarii

comentariu

About the Author

-