Published On: joi, Feb 23rd, 2012

S-a dat startul inscrierilor pentru Festivalul International “George Grigoriu” 2012

Share This
Tags

Organizatorii concursului international “George Grigoriu” 2012, Consiliul Judetean Braila, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Braila, Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania, Societatea Romana de Radiodifuziune au dau startul inscrierilor la una dintre cele mai longevive manifestari culturale internationale care va avea loc in perioada 18-20 mai 2012. Perioada de inscrieri dureaza pana la data de 10 martie, preselectia urmand sa aiba loc in data de 17 martie la sediul Societatii Romane de Radiodifuziune din Bucuresti.

Cei care sunt dornici de participare trebuie sa aiba intre 16-29 de ani si trebuie sa aiba in vedere faptul ca toate etapele de concurs se vor desfasura cu acompaniament orchestral. Pentru inscriere, concurentii romani trebuie sa trimita un dosar care sa contina o copie dupa cartea de identitate, fisa de inscriere unde vor preciza si piesele pe care urmeaza sa le interpreteze, doua fotografii artistice color pe suport digital si vor trebui sa achite o taxa de inscriere de 50 de lei. Participantii din alte tari vor transmite doua piese pe suport de CD pe adresa Centrului de Creatie Braila la care vor adauga copie dupa pasaport sau carte de identitate si fisa de inscriere, urmand ca la prezentarea la preselectie sa achite o taxa de 15 euro.

In urma preselectiilor se vor alege 24 de concurenti care vor da ce este mai bun din ei in perioada 18-20 mai 2012 in cadrul concursului.

Festivalul international “George Grigoriu” reprezinta un concurs care are drept scop promovarea muzicii usoare autentice, afirmarea si lansarea tinerelor voci, stimularea valorilor interpretative in vederea plasarii lor in elita muzicii usoare romanesti si internationale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-