Published On: mar, Feb 14th, 2012

Romanii sinistrati, bataia de joc a PDL-istilor

Share This
Tags

Situatia dezastuoasa cu care se confrunta Romania ii lasa indiferenti pe cei de la Putere. Mircea Toader, liderul grupului PDL din Camera Deputatilor, nu numai ca nu stie cati oameni au murit in urma gerului, dar sustine ca multi dintre ei au murit beti fiind. Afirmatiile lui Toader sunt contrazise de cifrele emise de Ministerul Sanatatii, care arata ca 74 de oameni au murit de hipotermie severa.

“Din 80 de oameni sau 64, cati au murit, unul singur a murit in masina, restul au baut si au adormit acolo”, a declarat Mircea Toader.

Ministerul Sanatatii a anuntat azi ca in Romania au murit in total 74 de oameni prin hipotermie severa de la avertizarea de Cod galben de ger, emisa de meteorologi, majoritatea vicimelor fiind gasite in spatii libere, sase dintre cazuri fiind inregistrate in ultimele 24 de ore, anunta Ministerul Sanatatii.

Totodata, in ultimele 24 de ore, serviciile de ambulanta si echipajele SMURD au transportat 207 persoane fara adapost si cu hipotermie in unitatile medicale sau in locurile special amenajate pentru aceasta perioada cu temperaturi scazute, conform Centrului Operativ de Urgenta al Ministerului Sanatatii.

Declaratia socanta a lui Toader vine sa intregeasca tabloul vazut de Putere. Un alt prefect declara ca primele drumuri care s-au eliberat in zonele rurale au fost cele catre carciumi. Afirmatia este adevarata, doar ca in zonele rurale de cele mai multe ori exista un magazin care joaca rol universal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-