Published On: mie, Feb 8th, 2012

Propunerile PDL, o lipsa acuta de cadre

Share This
Tags

Cel putin asa sustine deputatul brailean din partea Partidului National Liberal, Diana Tusa, care crede ca aducerea in fata a unor oameni tineri din partid nu este o miscare facuta in beneficiul Romaniei, ci este doar dovada ca plecarea “greilor” din partid nu poate fi substituita decat de oameni influentabili.

“Decizia PD de a-si retrage din prima linie toate persoanele cu grave probleme de imagine (coruptie, incompetenta …) ar fi fost benefica pentru partid cel putin, nu si pentru Romania, in conditiile in care persoanele fortate sa dea un pas in spate ar fi fost inlocuite de oameni competenti, cu o imagine profesionala excelenta. Propunerile PD insa demonstreaza doar faptul ca acest partid inregistreaza o acuta lipsa de cadre, promovand doar marionete, “oameni ai cuiva”, trimisi sa execute intocmai ordinele primite. De aici probabil si renuntarea la ideea de tehnocrati, niciun specialist nedorind sa se asocieze cu imaginea dezastrului protocaliu”, apreciaza Diana Tusa.

Mai mult, in ceea ce priveste desemnarea sefului Serviciului de Informatii Externe, Mihai Razvan Ungureanu, la conducerea Guvernului, nominalizarea lui nu va duce in niciun caz Romania in directia buna, ci se va continua aceeasi politica paguboasa a guvernarii Boc. “Nominalizarea facuta de Traian Basescu in persoana lui Mihai Razvan Ungureanu, nu numai ca a surprins multa lume, dar a si aruncat Romania din lac in put.

Pe plan intern, profesionalizarea guvernului intr-un moment de criza economica prin schimbarea unui jurist (nu discutam acum si pregatirea sa) cu un istoric nu tine! Ce cunostinte in materie de economie poate avea un istoric?”, crede deputatul.

Cu privire la programul de guvernare trasat de noul premier desemnat, Opozitia crede ca este doar o manevra de a mai reface din imaginea distrusa a partidului in fata electoratului, stiut fiind faptul ca toti bugetarii isi doresc revenirea salariilor la nivelul de dinainte de fatidica zi de 6 mai 2010.

“Cum orice guvern are nevoie si de un program de guvernare, pe langa directivele trasate de presedinte in direct, ca sa stie o tara intreaga ca nici acest guvern nu-i va iesi din cuvant, am aflat astazi ca “neaparat” acesta va contine si graficul de crestere a salariilor pana la nivelul din vara anului 2010, sugerandu-se implicit ca doar cei care au fost in functii pana acum nu au dorit aceasta crestere, posibilitate economica existand dealtfel”, este de parere parlamentarul PNL, Diana Tusa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-