Published On: joi, Feb 2nd, 2012

Promovarea de catre actuala Putere a proiectului privind votul prin corespondenta nu a avut succes la Barcelona

Share This
Tags

Presedintele PSD Diaspora, deputatul brailean Cristian Rizea, a fost prezent in zilele de 28 si 29 ianuarie la Barcelona, unde a avut loc conferinta „Sanse egale intr-o Europa unita”, organizata de Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni, si unde a prezentat pozitia Uniunii Social-Liberale (USL) fata de proiectul legii privind votul prin corespondenta promovat de actuala Putere, subliniind faptul ca USL nu se opune votului prin corespondenta, ci se opune vehement fenomenului de frauda electorala, ce se urmareste prin aplicarea acestui proiect.

Astfel, potrivit spuselor deputatului Rizea, mai exact, acest proiect nu poate oferi garantia ca optiunea pe care un cetatean roman din strainatate si-a exprimat-o, va fi aceeasi cu cea care va fi luata in calcul la numarare.

„Este pentru prima oara cand Eugen Tomac, secretarul de stat pentru Romanii de Pretutindeni, a gasit de cuviinta sa ma invite la o astfel de dezbatere! A facut acest lucru, probabil, pentru a nu se mai trezi cu mine neinvitat! Precizez, totodata, ca de fapt toate aceste dezbateri organizate de DRP pe bani publici, si nu sunt putine la numar, sunt de fapt intalniri politice, mare parte dintre reprezentantii asociatiilor romanesti  prezente fiind simpatizanti PDL! Mai mult decat atat, numarul oficialilor de la DRP, MAE, Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei a depasit ca prezenta chiar numarul invitatilor romani din Spania!!!” a precizat deputatul Cristian Rizea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-