Published On: lun, Feb 27th, 2012

Primarul Solomon, exemplu in lupta impotriva coruptiei

Share This
Tags

Primarul Craiovei, Antonie Solomon al Craiovei, fost PDL, actualmente UNPR, arestat in 2010 pentru coruptie, a anuntat ca a fost premiat pentru “incrancenarea” cu care a luptat impotriva coruptiei. Informatia a fost facuta publica de senatorul PSD Olguta Vasilescu pe blogul personal.

„In incercarea de a arata ce lupta duce cu coruptia si de a justifica indepartarea din functie a unui director dintr-o regie pe motiv ca are salariu de 42 de milioane, capatat fiindca “s-a incardasit cu tot felul de oameni politici” (mentionez ca persoana respectiva, pe nume Sorin Iordache, a fost sustinuta pentru aceasta functie de UNPR, partid din partea caruia va candida si Solomon!), acesta (Solomon) a facut o declaratie stupefianta.

“Stiati ca Primaria Craiovei a primit din partea unei directii de la New York, apartinand Natiunilor Unite, premiul doi pentru lupta contra coruptiei si dezvoltarea oraselor? Deci nu e o fundatie… cum se face… sa dai 200 de euro. Primaria nu e asa cum se spune pe la colturi sau in presa aservita…”. Prima oara am crezut ca nu am inteles bine si am reluat inregistrarea. Cand am reascultat, m-am socat. Cand am pus si a treia oara inregistrarea, m-a umflat rasul! Ceva aici nu se leaga! Ori e o comicarie a cuiva care a vrut sa faca glume (proaste, de altfel!) pe spinarea primarului care a stat jumatate de mandat “la armata” (noi spunem asa fiindca Solomon e inrolat acum in oastea de stransura a lui Oprea), ori Natiunile Unite au cel mai prost serviciu de cercetare a celor carora le confera diplome. Ba mai mult, ne asigura primarul, nu e asa orice gheseft, caci cei care au dat premiul au si monitorizat vreo doi ani activitatea din Primaria Craiovei! }i locul intai cine sa-l fi luat, oare? Primaria Cluj-Napoca? Nu e asta cel mai tare banc?”, scrie Olguta Vasilescu pe blog.

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a fost arestat preventiv in 2010 pentru fapte de coruptie, fiind acuzat ca a luat 50.000 de euro mita de la un om de afaceri.

Comentarii

comentariu

About the Author

-