Published On: mar, Feb 28th, 2012

Presedintele PSD Diaspora, Cristian Rizea, promoveaza cultura romaneasca

Share This
Tags

Presedintele PSD Diaspora, deputatul Cristian Rizea, va participa duminica, 4 martie 2012, la evenimentul „TOTI IMPREUNA”, la Torino.

Initiativa doreste sa puna in valoare pentru romanii din Piemonte parti ale culturii si traditiei nationale prin intermediul unor artisti romani.

„Ma simt onorat sa particip, la inceputul primaverii, alaturi de romani la un eveniment artistic, in Torino. Cei care din varii motive au ales sa traiasca in afara granitelor tarii transmit mult mai bine spiritul autentic romanesc si este minunat sa resimti alaturi de acestia adevaratul sentiment de a fi roman”, a declarat deputatul Cristian Rizea.

La spectacolul organizat de PSD Torino, impreuna cu Asociatia Casa Italia, vor participa si personalitati politice din cadrul PD Italia, printre care primarul orasului Torino, Piero Fassino. Au fost invitati, de asemenea, si cei 16 europarlamentari PSD si PNL.

Artistii care vor canta pentru romanii din Torino sunt Alina Sorescu, pianista Denisa Curtasu si Victor Socaciu.

Evenimentul se va desfasura duminica, 4 martie, orele 19.00, la Casa Teatro Ragazzi, din Corso G. Ferraris, numarul 266.

Comentarii

comentariu

About the Author

-