Published On: joi, Feb 23rd, 2012

Perchezitii domiciliare in Baraganul

Share This
Tags

In cursul zilei de miercuri, intre orele 7.00-19.00, echipe de politisti de la Sectia 5 de Politie Rurala Viziru si Politia orasului Insuratei au actionat pentru prevenirea infractionalitatii si descoperirea autorilor unor furturi din locuinte, comise pe raza comunei Baraganul si inregistrate in evidente cu autori necunoscuti.

In acest sens, au fost efectuate un numar de 3 perchezitii domiciliare, ocazie cu care au fost identificati F.I. (21 de ani) si R.L. (18 ani), ambii din localitatea Baraganul, suspectati de comiterea a trei infractiuni de violare de domiciliu si trei furturi din locuinte, in perioada noiembrie-decembrie 2011, pe timp de noapte si prin efractie, in dauna partilor vatamate R.N., T.D. si I.D..

Politistii au recuperat o proportie de 70 % din prejudiciul total de 6.000 de lei, urmand sa fie predat pagubitilor.

S-a luat legatura cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Insuratei, care a dispus cercetarea celor doi autori in stare de libertate, pentru comiterea infractiunilor de violare de domiciliu si furt calificat, precum si pentru probarea intregii activitati infractionale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-