Published On: vin, Feb 17th, 2012

Penitenciarul Braila este solidar cu sinistratii din zonele afectate

Share This
Tags

Angajatii Penitenciarului Braila s-au mobilizat si alaturat campaniei umanitare initiate pentru ajutorarea persoanelor aflate in zone afectate de conditiile meteorologice extreme donand diferite sume de bani.

In data de 15 februarie 2012, reprezentanti ai Penitenciarului Braila au achizitionat din banii stansi aproximativ 150 kg de produse alimentare neperisabile pe care le-au predat la Centrul de Colectare organizat de Primaria Judetului Braila, urmand ca acestea sa ajunga in posesia familiilor care au avut de suferit din cauza conditiilor meteorologice .

De asemenea, conducerea Penitenciarului Braila mentioneaza ca persoanele private de libertate din custodia institutiei isi manifesta disponibilitatea de a participa, in regim de voluntariat, la activitati de deszapezire a drumurilor si spatiilor publice.

Implicarea atat a personalului Penitenciarului Braila cat si a persoanelor custodiate din unitatile de detentie in astfel de campanii doreste sa sugereze adeziunea si solidaritatea cu semenii aflati in dificultate, precum si necesitatea de colaborare in interesul celor care au nevoie de sprijin si suport.

Comentarii

comentariu

About the Author

-