Published On: lun, Feb 13th, 2012

Partidul Social Democrat a lansat filiala in Republica Moldova

Share This
Tags

Duminica, 12 Februarie 2012, s-a oficializat, la Chisinau, o miscare existenta de mai mult timp, a Social Democratiei Romanesti in Republica Moldova. In prezenta a 63 de delegati din toate cele 32 de raioane ale Republicii Moldova si a 21 de invitati, presedintele PSD Diaspora, deputatul Cristian Rizea, a inaugurat filiala PSD Republica Moldova.

Aceasta actiune face parte din programul PSD Diaspora de a infiinta organizatii in tarile unde exista comunitati mari de romani, pentru a veni in apararea intereselor romanilor si pentru a le oferi acestora posibilitatea unei mai bune integrari socio-economice.

„Astazi am pus impreuna bazele unei organizatii a Partidului Social Democrat Roman la Chisinau, o organizatie reprezentativa si puternica pentru fratii nostri romani de dincolo de Prut” a declarat deputatul Cristian Rizea, presedintele PSD Diaspora.

In acest sens, politicieni marcanti de la Bruxelles, precum Sir Graham Watson, presedinte al Grupului Liberal-Democrat si Reformist din Parlamentul European, a salutat la inceputul lunii februarie, printr-o scrisoare adresata conducerii PSD Diaspora, acest efort de a coagula cetatenii romani din tara si strainatate, inclusiv pe cei din Republica Moldova, in jurul unor proiecte si valori europene.

Comentarii

comentariu

About the Author

-