Published On: vin, Feb 3rd, 2012

Parlamentarii Puterii, cu un om in minus. Teo a demisionat

Share This
Tags

Omul de televiziune Teo Trandafir, deputat al Partidului Democrat-Liberal in cadrul Parlamentului Romaniei, a anuntat ca demisioneaza din functia pe care a ocupat-o vreme de un an si jumatate. Vedeta TV a declarat ca gestul sau nu este unul care sa sanctioneze politica partidului, ci este determinat strict de starea sa de sanatate si de prioritatea sa, reprezentata de fiica Maia.

“Pentru mine e importanta Maia si nu vreau sa mai treaca vreodata prin emotiile pe care i le-am pricinuit din cauza bolii. Sunt importanti oamenii si cred ca am sa pot sa le provoc bucurii mai mari reintorcandu-ma la meseria mea initiala. Totusi, sunt convinsa ca, daca as fi continuat si as fi avut o stare de sanatate mai buna, tot as fi reusit sa misc cate ceva si in Parlament, pentru ca sunt un om luptator. Nu stiam nici eu asta atat de bine. Dar mi-am dovedit pana si mie in aceasta lupta de luni de zile cu boala”, precizeaza Teo Trandafir intr-o scrisoare deschisa.

Pe data de 5 mai 2010, fostul deputat PDL a depus juramantul in Parlament, in urma alegerilor partiale din colegiul 19 din Bucuresti, unde a invins-o pe Liliana Minca, din partea aliantei de atunci, PSD-PC. La o luna dupa intrarea in Parlament, Teo Trandafir si-a revoltat colegii de partid cand a votat, la vedere, in favoarea motiunii de cenzura depuse de parlamentarii Opozitiei, discutandu-se atunci posibilitatea excluderii sale din randurile partidului portocaliu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-