Published On: sâm, Feb 11th, 2012

Panarama utecista Ungureanu: “Este inadmisibil ca militarii sa deszapezeasca si cetatenii sa stea la caldura. Nu putem plati lenea la nesfarsit”

Share This
Tags

* asa-zisul premier al Romaniei s-a aratat nemultumit ca batranii inzapeziti dintr-un sat din vrancea nu s-au tarat afara din case ca sa ajute la deszapezire

Premierul Mihai-Razvan Ungureanu s-a declarat nemultumit, sambata, de faptul ca unii oameni prefera sa stea in casa, “la caldura”, in timp ce militarii participa la actiunile de deszapezire.

“Cu primarii mai e o problema aici si nu ma feresc s-o spun public. Este inadmisibil sa ajungi pe stazile unei localitati in Romania si sa-i vezi pe militari desfundand drumurile in timp ce beneficiarii directi, care sunt si concetatenii nostri, stau in casa la caldura”, a spus primul ministru.

“Si am vazut cu totii, aceasta se intampla si la inundatii, si la nameti (…) Nu se poate asa ceva, nu putem plati lenea la nesfarsit”, comentat acesta. Declaratia a fost facuta in timp ce vizita satul Candesti din comuna Dumbraveni, in judetul Vrancea.

“In astfel de situatii, nu ne vaicarim, nu cantam prohodul la posturile de televiziune, nu vorbim de Apocalipsa. Haideti la munca!”, a adaugat Mihai-Razvan Ungureanu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-